Wine tourism

BORKÓSTOLÓ

Tematikus borbemutatóinkra várunk minden Borkedvelőt, a borok csodálatos világával még csak ismerkedő Borbarátot.
Borbemutatóinkon szakmai vezetéssel ismerkedhetnek meg a család által képviselt technológiával, hagyományokkal és mélyülhetnek el a badacsonyi borok minerális ízvilágában.
A kóstolandó borokhoz különböző, a ház asszonya által készített falatokat szolgálunk fel. Étkezésre igény szerint házilag készített hideg vagy meleg étkekkel állunk rendelkezésre.

Kóstoló

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának előzetes egyeztetése szükségeltetik.

Ajánlatok:

  • Alap kóstoló- 6 fajta kóstolása,
  • Haladó kóstoló- 8 fajta kóstolása
  • Mester kóstoló- 10 fajta kóstolása

Vendégeink pincészetünknél kedvezményesen vásárolhatnak borainkból. A Borbarátok néhány, a kereskedelmi forgalomba nem kerülő különlegességgel csak pincénknél találkozhatnak.

Vállalunk borestek, borbemutatók megtartását külső helyszíneken, céges rendezvényeken, konferenciákon is.
Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, időpont egyeztetés céljából kérjük keressen meg bennünket elérhetőségeink valamelyikén és kérje egyedi ajánlatunkat.

 

VENDÉGHÁZ

Ősztől- tavaszig pihentető hétvége

Pincészetünk és Vendégházunk a Badacsonyi Borvidéki Borút Egyesület minősített állomása, valamint a Nyitott Pincék Szövetségének tagja.
Ősztől- tavaszig hétvégi programajánlatunkat ajánljuk minden kedves bort kedvelő baráti társaságnak, akik nyugodt pihenésre vágynak a szőlőskertek ölelésében.

A Vendégházunkban pihenő Borbarátok szakmai vezetéssel ismerkedhetnek meg a család által képviselt technológiával, hagyományokkal és mélyülhetnek el a badacsonyi borok minerális ízvilágában.

Vendégház

A hétvégi program:

Péntek: Délutáni, kora esti érkezés a Vendégházba
Este: Borvacsora a Borházban a ház asszonyával előre egyeztetett menüvel, a pincészet borainak kóstolásával.
Szállás 4 db 2 ágyas pótágyazható szobában (8-10 fő)

Szombat: Reggeli a vendégházban, napközben szabadprogram, kirándulás a “Vulkánok Völgyében”
A szombati ellátáshoz igényesen felszerelt konyha, a szabadban kerti grill és bogrács főzési lehetőség áll a vendégeink rendelkezésére.
Előzetes megbeszélés esetén házias vacsora is igényelhető.

Vasárnap: Reggeli a vendégházban. Kedvezményes vásárlás pincészetünk boraiból. A Borbarátok néhány, a kereskedelmi forgalomba nem kerülő különlegességgel csak pincénknél találkozhatnak.

Mindez csak 15.990,- HUF/fő/hétvége!

 

BORBOLT és Borterasz

BorteraszA Badacsonyba érkező borbarátok megtalálják borainkat a Római úton nyitott Borteraszunkon. A Borbolt és Borterasz nemcsak frissítő állomás a túrázók és bringások számára, hangulatos márka bolt is egyben azok számára, akik nem tudnak ellátogatni a Borházunkhoz. A Borboltban borainkat pincei áron vásárolhatják meg!

Borbolt: N: 46.787991° és E: 17.501509°

Levelezési cím: 8261 Badacsony Római út 210.

Mobil: +36 30 927 1414

 

RÉGIÓS BUSZJÁRAT

Ranolder püspök egykori idézete Badacsonyról a XIX. századból:
… s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke. … egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak.

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület kezdeményezésére és szervezésében beindított “Badacsony Régiós Buszjárat” a régióban eltöltendő szabadság még könnyebb eltöltéséhez szeretne hozzájárulni.

Bővebb információ

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Az Ön Email címe*
Az Ön Neve*